REFERENTIES
Dit overzicht met onze vele tevreden klanten wordt binnenkort nog uitgebreid, zodat u een indruk krijgt van onze gevarieerde kwaliteiten.

Een monumentale villa nabij het park Sonsbeek te Arnhem. De villa wordt totaal gerenoveerd waarbij wij al het schilderwerk voor onze rekening nemen. De oude, monumentale details worden met veel zorg behandeld zodat ze geheel in stijl 'uit de verf' komen.

Klik op de foto rechts voor een indruk van ons werk.

Ook de nieuwere huizen moeten geregeld weer strak in de verf gezet worden. En niet te vergeten: tuinhekjes zijn beter bestand tegen weer en wind en zien er natuurlijk veel mooier uit als er op tijd weer een kwastje aan te pas komt.

Klik op de foto links.

Een prachtig authentiek pand. De luiken springen vooral in het oog omdat ze weer goed in de verf zitten.

Klik op de foto rechts.

Een vooroorlogs woonhuis in drie lagen in een Arnhemse wijk. Het huis wordt qua schilderwerk van binnen en van buiten onderhanden genomen en ziet er weer uit als nieuw!

Klik op de foto links voor een indruk van ons werk.

 

Een modern pand. Niet veel houtwerk, maar des te meer metalen onderdelen die natuurlijk ook goed in de verf moeten zitten.

Klik op de foto rechts.

Een moderner pand heeft minder onderhoud nodig. Maar om er netjes en strak uit te blijven zien moet ook dit huis af en toe een kwastje krijgen.

Klik op de foto links.

 

En nog een ouder pand met authentieke details, zoals glas in lood ramen.

Klik op de foto rechts.